Illustratie

Je hebt je allang gebogen over een mooie project maar zit je nog met de vraag in je maag, ‘Hoe breng je het nu naar buiten?’ Hoe vang je de kern van je verhaal in een beeld zodat je de doelgroep beter bereikt? Dat is iets wat je aan mij kan toevertrouwen. In een illustratie of met een infographic.


Een serie illustraties om een helder beeld te scheppen bij de fonds/crowdfunding aanvraag. Met als doel om geld op te halen voor de nog ontbrekende delen van een de film ‘No Place for a Rebel’. Gelukt! Een verhaal over de gevolgen van de LRA kindsoldaten in Oeganda.

Illustraties voor crowdfunding film ‘No Place for a Rebel’ / Weps Media -Maartje Wegdam


Groen in de buurt, dat is helemaal niet zo vanzelfsprekend in Amsterdam. Een vrolijke flyer om dit nieuwe initiatief, de groenmarkt in Amsterdam Slotervaart extra te laten opvallen en voor iedereen. Een plek waar mensen kennis delen (van balkoncompost tot uilenballen pluizen voor kinderen) en elkaar inspireren om de buurt te vergroenen.

Illustraties+ontwerp in flyer Laatbloeiers groenmarkt / ism Lola Luid en Flink


Educatieve programma’s ondersteunen door middel van beeld doe ik met veel plezier. Studio Wortel is een voorbeeld/ concept project. Informeer naar de mogelijkheden. Wat ik doe is: Meedenken – Aanvullen – Ontwerpen.

Illustraties voor concept project/ Studio Wortel

Samen maken we de buurt wat mooier. Serie van illustratie voor het promoten van semenwerking in de buurt.

Illustraties/ Buurtmaker, Marita Bon

Krachtige vrouwen daar heb je nooit genoeg van. In deze illustratie combineerde ik 4 vrouwen tot 1 portret. In opdracht voor een event op Internationale Vrouwendag.

Illustratie vrouwendag 2020

Infographic

Wil je veel informatie helder in beeld krijgen? Wellicht kan ik iets betekenen met een infographic.

Illustratie/infographic onderzoeksrapport Watermanagement in Mozambique/ Judith de Bruijne

Een trainingsmethode in een beeld gevangen. Een simpele en heldere illustratie voor trainingsdoeleinden en presentaties.

Illustratie voor trainingsrapport/ ism Raymond Brockotter & ZonMw

Illustratie & educatie

Illustratie voor educatie is iets wat vaker op mijn pad komt. Heb je een vraag of ben je nog bezig met het ontwikkelen van een training of onderwijsprogramma dan brainstorm ik graag mee over de functie van beeld bij je programma.

Concept uitwerking+ illustratie/ kinderzomerprogramma

Een serie illustraties voor educatie ‘Landbouw in Afghanistan’.

Illustratie/ Wageningen Universiteit