Illustratie


Een serie illustraties om een helder beeld te scheppen bij de fonds/crowdfunding aanvraag. Met als doel om geld op te halen voor de nog ontbrekende delen van een de film ‘No Place for a Rebel’. Gelukt! Een verhaal over de gevolgen van de LRA kindsoldaten in Oeganda.

Illustraties voor crowdfunding film ‘No Place for a Rebel’ / Weps Media -Maartje Wegdam

Krachtige vrouwen daar heb je nooit genoeg van. In deze illustratie combineerde ik 4 vrouwen tot 1 portret. In opdracht voor een event op Internationale Vrouwendag.

Illustratie vrouwendag 2020


Groen in de buurt, dat is helaas niet zo vanzelfsprekend. Een vrolijke flyer om dit nieuwe initiatief, de groenmarkt in Amsterdam Slotervaart extra te laten opvallen en voor iedereen. Een plek waar mensen kennis delen (van balkoncompost tot uilenballen pluizen voor kinderen) en elkaar inspireren om de buurt te vergroenen.

Illustraties+ontwerp in flyer Laatbloeiers groenmarkt / ism Lola Luid en Flink

Samen maken we de buurt wat mooier. Serie van illustratie voor het promoten van samenwerking in de buurt. Illustraties/ Buurtmaker, Marita Bon

Infographic

Illustratie/infographic onderzoeksrapport Watermanagement in Mozambique/ Judith de Bruijne

Een trainingsmethode in een beeld gevangen. Een simpele en heldere illustratie voor trainingsdoeleinden en presentaties.

Illustratie voor trainingsrapport/ ism Raymond Brockotter & ZonMw

Illustratie & educatie

Concept uitwerking+ illustratie/ kinderzomerprogramma

Een serie illustraties voor educatie ‘Landbouw in Afghanistan’.

Illustratie/ Wageningen Universiteit