Olga Timmer, ik, werk aan visuele communicatie zoals grafische vormgeving en illustratie. Ik creëer beeld dat bijdraagt aan nieuwe verbindingen, bruggen, in werelden die elkaar nog niet goed kennen. Naast ontwerp denk ik graag mee als brainstormer en (mede-)initiatiefnemer in projecten.

Ik werk graag voor organisaties, scholen, bedrijven en particulieren die positieve systeemverandering, democratisering en/of talentontwikkeling stimuleren.

Wie ben ik?

Geboren en getogen in de provincie Groningen waar ik van jongs af aan ontzettend nieuwsgierig was en mij over veel dingen kon verwonderen. Zelfbedachte verhalen met tekeningen en dagboektekeningen begon ik al op jonge leeftijd aan mijn bureautje te maken. Door naar de kunstacademie leek een logische stap.

Al snel na mijn studie ‘Communicatie Vormgeving’ aan kunstacademie Minerva in Groningen (2003-2007) vertrok ik naar Amsterdam. Inclusief een periode heen en weer gereis naar Zuid-Afrika, woon ik hier ook bijna zo’n 12 jaar. Om het leven begrijpelijk te houden en nieuwe bruggen/verbindingen tot stand te brengen is beeld onmisbaar. Hierdoor blijf ik enthousiast om een rol te kunnen spelen door de visuele communicatie te versterken.

In Amsterdam heb ik mijn eigen studio in visuele communicatie. Stuur gerust een bericht voor meer informatie of om even ‘hallo’ te zeggen.

Heeft je interesse in een samenwerking of een mogelijke opdracht/project?

Stuur een bericht via
Contact. Je ontvangt snel een reactie.

Olga Timmer
Ru Paré Community, lokaal 2.11
Chris Lebeaustraat 4 in Amsterdam (10 min lopen vanaf Station Lelylaan)


Let op: ingang brede trap Thorn Prikkerstraatzijde.


Samengewerkt met oa de volgende partijen:

Milieudefensie, ZonMw, Doehetnietzelf, De Ru Paré Community, Wageningen Universiteit, Ubuntu Academy Cape Town, Weps Media, FLUID


Ik met mijn eerste verhalen in beeld +-3jaar

Bewaren